18. julija, 2024

WHITE RABBIT

kolesar-SKI center Beli Zajec

teambuilding

Smo podjetje, ki se ukvarja s športnim turizmom, Teambuildingi(TB), animacijo, šolo smučanja, prodajo izposojo in  servisom koles, smuči in pohodniške opreme, vodenimi kolesarskimi turami.. idr.. Nudimo tudi apartmaje do 12 ljudi ter organiziramo skupinske izlete za zaključene skupine v Bosno ter Hrvaško. Za vaš kolektiv najdemo najbolj primerno in zanimivo lokacijo in na njej izvedemo miselno zabavne TB igre, katere vam bodo še dolgo ostale v spominu. Nihče, prav nihče ne bo ostal ravnodušen in domov boste odšli z lepimi spomini in novo stkanimi vezmi znotraj kolektiva. Naša TOP lokacija je kamp Menina Varpolje, smo pa fleksibilni in pridemo tudi na vašo lokacijo. Smo No.1 zgornje savinjska ekipa, ki sočasno aktivno animira tudi do 200 oseb.

Ponujamo vam TB igre, ki vas bodo kratkočasile in zabavale do te mere, da si boste naslednjič spet zaželeli našo družbo. Igre, ki jih ponujamo so plod našega dela, domišljije  in animacij v zadnjih 10 letih. Gre za način pri katerem ustvarimo sorazmerno isto velike skupine med 6 in 15 ljudi, ki istočasno opravljajo naloge na določenih postajah. Na vsaki postaji je animator, ki daje navodila za delo, ekipe pa se pomikajo po načinu kolobarjenja od postaje do postaje. Časovni okvir izvedbe animacije uskladimo skupaj z naročnikom,  običajno pa traja program med 2 – 3 ure.

Veliko podjetij smo animirali in odzivi so bili zelo dobri, celo tako, da delamo s podjetji  več let zapored.V naši ponudbi najdete nekaj referenc. Se priporočamo, ne bo vam žal.

TEAMBUILDING PONUDBA 2018. KONČNA pdf

TEAMBUILDING PONUDBA 2018 ANG

REFERENCE:

– POSLOVNO KOMERCIALNA ŠOLA CELJE

– PIPISTREL D.O.O.

– ZAVOD ZA ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE SLOVENIJE

– VAMA TRADE D.O.O. LG zastopstva

– ZAVOD ZA ZAPOSLOVANJE SLOVENIJE

– TRI-PRO D.O.O.

– STUDIO MODERNA D.O.O.

– EUROSPIN EKO D.O.O.

SINTAL D.O.O.

INTERDENT D.O.O.

– PLAČAJ MANJ ZASTOPNIŠKA MREŽA D.O.O.

HILTI D.O.O.

ZAVOD ZA VARSTVO PRI DELU

TILIA ZAVAROVALNICA D.D.

– ZAVAROVALNICA TRIGLAV D.D.

– ROŽIČ D.O.O.

ATLAS COPCO

– FORD SLOVENIJA

– ZDRUŽENJE TRANSPLANTACIJE SLOVENIJE

……..