20. aprila, 2024

WHITE RABBIT

kolesar-SKI center Beli Zajec

ŠOLA SMUČANJA / DESKANJA

 

NAVODILA ZA REZERVACIJE…..

Smučarska šola Golte – Beli zajec ima dolgoletno tradicijo. V zadnjih letih je z razvojem smučarskega centra Golte, tudi šola smučanja dobila več povpraševanja in večjo veljavo.

V naši smučarski šoli je 28 zelo strokovnih in izkušenih učiteljev, ki smo v nespremenjeni sestavi že nekaj let. To je tudi jamstvo, da boste z našimi uslugami zadovoljni. Med drugim pa smo smučarska šola, ki je vrsto let v združenju nacionalnih šol smučanja Slovenije in zato izpolnjujemo posebej zahtevne kriterije. Prav za vsakega od vas se najde nekdo od nas, ki vam lahko svoje znanje prenese na vam najbolj primeren način.

Znani smo po tem, da se zelo individualno posvečamo strankam in da so med njimi pogosto tudi ljudje s posebnimi potrebami. Na primer, slepi smučarji za nas niso nič nenavadnega. Učimo pa tudi otroke s cerebralno paralizo lažjih oblik.

V šoli smučanja pa si lahko opremo tudi izposodite oz. kupite. Če imate vse to s sabo, pa mislite, da oprema ni vdrževana, tako kot je treba, pa nič zato, ker je v naših prostorih, tudi zelo moderen in kvaliteten Ski servis Slemenšek, ki vam opremo pripravi za varno in ugodno smučanje.

Vabljeni, da nas obiščete in se tudi vi prepričate, zakaj naše stranke odhajajo domov zelo zadovoljne.

Kontakt za rezervacije individualnih ur šole smučanja je recepcija šole smučanja Beli zajec v prostorih Hotela Golte. Dobite nas v času obratovanja smučišča na telefonski številki: 03 839 11 05 ali elektronskem naslovu: belizajec.sola@gmail.com. Urnik obratovanja je 8.15 – 16.45 ure

V kolikor želite informacije preko telefona pa nismo dosegljivi na Golteh, nas lahko pokličete v poslovalnico Kolesar Ski center Beli zajec, Prihova 56, 3331 Nazarje na tel:05 925 11 46 oz elektronski naslov: belizajec.center@gmail.com

Prijave za individualne, privatne programe lahko urejate na telefonski številki šole smučanja na Golteh(03 839 11 05) v času obratovanja smučišča ali na elektronsko pošto: belizajec.sola@gmail.com.

Skupinska poučevanja nudimo od ponedeljka do petka od 10.00 – 13.00; 5 x 3 ure vsak teden v mesecu januarju in februarju. Za skupino je pogoj, da so vsaj 4 osebe podobnega nivoja smučarskega znanja. Vašo prijavo vpišete v online prijavnico.

PRIJAVA ZA SKUPINSKO POUČEVANJE/ GROUP COURSES FORM

VIDEO PRIPRAVE TUX 2021