30. maja, 2024

WHITE RABBIT

kolesar-SKI center Beli Zajec

O NAS

BELI ZAJEC ŠPORT oz. WHITE RABBIT OUTDOOR je zaščitena blagovna znamka za športne avanture v naravi. “Beli zajec” se je rodil leta 2005, kot smučarsko društvo, ki je prevzelo koncesijo šole smučanja Golte. Že na samem začetku smo društvo registrirali kot eno izmed društev Smučarske zveze Slovenije (SZS) in eno od osnovnih organizacij Zveze učiteljev in trenerjev smučanja Slovenije (OO ZUTS).Leta 2008 se je dejavnost SD Beli zajec in šole smučanja ločila na dva povsem neodvisna poslovna subjekta. SD Beli zajec in White rabbit outdoor.

logo-beli-zajec-skrajsanSD BELI ZAJEC sedaj skrbi za izvajanje kadrovskih tečajev, izobraževanja strokovnih kadrov na področju zimskih športov, administrativne strokovne zadeve, kot so Modra kartica, diplome, mentorstva, tekmovanja kadrov ZUTS…in v bistvu svojim članom zagotavlja vso potrebno podporo pri pridobivanju in obnavljanju licenc. V društvu je trenutno nekaj več kot 100 članov. Številka pa se iz tedna v teden spreminja. Večina članov je strokovnih smučarskih kadrov.

LETO 2013 pa bo zaznamovano po ustanovitvi tekmovalnega pogona. Trenutno je v društvu 11 registriranih tekmovalcev in prizadevali si bomo, da v svoje vrste privabimo še več smučanja željnih otrok. Vizija je jasna: omogočiti neomejen napredek vsakega športnika, medsebojno spoštovanje in vzgoja v zdravem športnem duhu.

logo-glavni-zasciten

BELI ZAJEC ŠPORT oz WHITE RABBIT OUTDOOR pa je športna blagovna znamka v lasti podjetnika JANIK, BOJAN NAPOTNIK S.P. ki je zaščitena in predstavlja več dejavnosti, kot so: šola smučanja, izposoja športne opreme, športna trgovina (kolesarSki center Beli zajec), športne avanture, oddajanje apartmajev, organizacija športnih prireditev, izvajanje teambuildingov…itd. Podjetje ima od 2 – 15 zaposlenih. Večinoma gre za sezonske delavce, ki so v večini študenje. Dejavnosti, ki jih objavljamo v rubrikah na tej spletni strani izvajamo v vseh letnih časih. Še posebej smo ponosni na katalog AKTIVNO ADRENALINSKO ZABAVNO, ki smo ga skupaj s partnerji izdali v tem letu. V njem smo zajeli vse aktivne programe, ki se izvajajo na področju savinjske doline.

13664837_10208852204649768_1044660309_n

Pod blagovno znamko BELI ZAJEC deluje tudi najboljša šola smučanja Golte – Beli zajec na naj srednjem slovenskem smučišču Golte. V njej je do 10 do 20 učiteljev smučanja, ki jedro tvorimo že 12 let. Poučujemo vse dneve obratovanja smučišča po vseh najnovejših trendih in smernicah ZUTS Slovenije in združenja profesionalnih šol smučanja, katere članica je naša šola smučanja že od vsega začetka.

Znani smo predvsem po zelo direktnem individualnem pristopu, ki omogoča zelo hitro učenje in napredovanje v tehniki. Poučujemo pa tudi skupinsko med počitnicami oz po potrebi, izvajamo šole v naravi, vrtec na snegu…itd.

V hotelu na smučišču imamo svoje prostore v njih pa ŠOLO SMUČANJA, SKI SERVIS, IZPOSOJO OPREME, TRGOVINO.

Vabljeni na Golte, da se prepričate o naši kvaliteti, pristopu, znanju strokovnosti in socialni noti.

logo-sole-smucanja