18. oktobra, 2024

WHITE RABBIT

kolesar-SKI center Beli Zajec

SLOSKI KLUB KARTICA 2024/2025

POZDRAVLJENI SPOŠTOVANI ČLANI

Pošiljam informacije v zvezi z naročilom SLO SKI KLUB kartice (MODRA KARTICA)
STARI ČLANI:
Za vse, ki ste jo že imeli je postopek precej avtomatiziran. Izpolnite tole PRIJAVNICO, nakažite znesek izbrane kartice + članarino 20€ na trr društva Beli zajec jaz pa vam naročim novo kartico, ki velja do 30.6.2025!
  • TRR: NOV!! IBAN SI56 0400 1004 7383 228(NKBM) swift:KBMASI2X
NOVI STROKOVNI ČLANI:
Od vas pa potrebujem izpolnjeno PRIJAVNICO, kopijo diplome strokovne usposobljenosti in sliko, ki bo na kartici. Plačilo izbrane SLOSKI klub kartice + članarine in vam naročim kartico.
NOVI TEKMOVALCI:
Podoben postopek s tem, da od vas potrebujem izpolnjeno PRIJAVNICO in izpisnico iz prejšnjega kluba v kolikor gre za prestop med klubi. Članarine za tekmovalce ni, FIS kodo pa pokrije SD Beli zajec.
Naročila se bodo izvajala v paketu konec vsakega meseca.
Apeliram na vse, ki SLOSKI klub kartico koristite kot turistično zavarovanje, da to uredite čim prej, da boste na dopustu v tujini zavarovani in z asistenco v kolikor pride do kakšne neljube situacije. (paket 85 ali več)
Več o SLOSKI KLUB karticah in paketih pa na teh povezavah:
Vsi, ki želite SLOSKI klub kartico (AKTIVNI ali PODPORNI paket) morate izpolniti interno prijavnico in me opozoriti na kakršnekoli spremembe vaših prejšnjih podatkov.
Kartica velja od 1.7.2024 do 30.6.2025 in je smiselno, da si jo naročite čim prej, saj kasnejše naročilo ne pomeni nižje cene temveč samo krajšo dobo imetja.
Lep pozdrav vsem