8. junija, 2023

WHITE RABBIT

kolesar-SKI center Beli Zajec

POČITNIŠKO SMUČANJE 2023

POZDRAVLJENI

 

Komaj smo zakorakali v zimski letni čas, že so pred vrati “zimske počitnice”, ki se letos začnejo konec januarja.

Šola smučanja BELI ZAJEC iz tega naslova razpisuje “POČITNIŠKO SMUČANJE” ali smučarski in deskarski tečaj za mlado in manj mlado na smučišču Golte.

Ker imamo v dopoldanskem času limit 100 oseb na tečaj, smo se odločili ponuditi tudi popoldanski termin, da boste lahko vsi interesenti dobili možnost smučanja ali deskanja z “belimi zajčki”

NOVOST letošnje sezone je popoldanski termin, kjer se smuča od 13.00-16.00 (2,5ure aktivno) in je program za 20% cenejši kot običajni jutranji termin. Zbor na spodnji postaji gondole bo 12.30, več informacij pa dobite kasneje po mejlih oz. bomo objavili tudi urnik popoldanskega programa.

PRIJAVNICA vsebuje možnost rezervacije tako za LJ kot MB počitnice in ZJUTRAJ ali POPOLDAN.

Prijava: tudi TUKAJ

Pred prijavo si preberite NAVODILA ZA TEČAJ: NAVODILA TUKAJ

Za popoldanski tečaj navodila sledijo. Predviden zbor otrok v Žekovcu pri gondoli ob 12.30. V primeru manj kot 5 oseb na skupino vas preusmerimo na dopoldanski termin.

Vsi, ki se boste prijavili ali prijavili svoje otroke, boste dobili potrditev o prijavi, ki se generira avtomatsko. Kasneje boste na mejl naslove dobivali dodatna navodila in informacije pomembne za udeležbo. Če boste imeli vprašanja, jih postavite po tem, ko ste natančno prebrali splošne pogoje in urnik tečaja. Če pa imate finančna vprašanja pa se obrnite na elektronski naslov; belizajec.sola@gmail.com ali telefonsko 031 240 115 (Tinka Napotnik)

Zdaj pa le hitro prijavite.

 

Lep pozdrav, Beli zajec team