5. decembra, 2022

WHITE RABBIT

kolesar-SKI center Beli Zajec

SMUČARSKA AKADEMIJA 2021

POZDRAVLJENI

Obveščamo vas, da bomo v letošnji zimski sezoni zopet organizirali skupinske smučarske tečaje in tako vam tokrat objavljamo razpis za tradicionalno osemnajsto(18) izvedbo Božično novoletnega smučanja s šolo smučanja Beli zajec.

K vpisu vljudno vabimo vse znanja in druženja željne interesente. Sprejemamo osebe od dopolnjenega 5. leta starosti naprej. Zgornja meja ni določena, tako, da vljudno vabljeni tudi odrasli, ki bi želeli svoje znanje nadgraditi ali začeti s prvimi osnovami.

Akademija bo potekala od ponedeljka 27.12.2021 do petka 31.12.2021 po ustaljenem programu. Število udeležencev je omejeno.

Za vse, ki se boste prijavili in vplačali tečajnino do vključno 15.12.2021 zagotavljamo nižjo ceno tečajnine in garantiramo mesto med prijavljenimi. Velja izkorostiti predčasno prijavo in urediti plačila, da na dan pričetka tečaja le prevzamete smučarsko vozovnico ter oddate otroka. Plačilo je možno tudi z BON 21.

Prosimo, da si pred prijavo dobro preberete splošne pogoje, ker boste dobili odgovore na večino vaših vprašanj. Če bo še kakšna dilema pa vam z veseljem odgovorimo na vaša dodatna vprašanja. Kontakti, kjer smo dosegljivi so prav tako objavljeni v splošnih pogojih.

Pri izvedbi tečaja bomo upoštevali vsa priporočila NIJZ, ki bodo v praksi, da bo tečaj v skladu z veljavnimi predpisi in da bomo skrbeli za splošno zdravstveno klimo.

Vljudno prosimo, da na tečaje pripeljete ali pridete samo popolnoma zdrave osebe.

PRIJAVNICA

SPLOŠNI POGOJI ZA TEČAJE 2021.